17.02.2024

Slotsturneringen 2023

7. runde

Suveræne vindere af

Slotsturneringens Basis 1 og 2

Erik Holm Petersen blev i mere end én henseende suveræn vinder af sæsonens Slotsturnering. I de 6 første runder scorede Erik 5½ point og var således vinder allerede inde sidste runde. Men selv om Erik tabte sit parti i 7. og sidste runde, blev afstanden til de 2 to'ere, Adam Cedzo og Niels B. Yde på hele 1½ point. Suverænt! - Sammen med sin 2.-plads i Alssund Klubmesterskab 2023 var efteråret 2023 dermed særdeles godt for Erik.


Slotsturneringen 2023 blev desværre præget af mange afbud - og indtil flere udeblivelser uden afbud. På dette punkt har Skakklubben Alssund en høne at plukke med et par af sine medlemmer. Deltagerne fra Gråsten ved alle, hvad usportslig optræden er og gør sig ikke skyldig i sådant!


Også Basis 2 fandt en suveræn vinder. Med 100% - 7 point af 7! - vandt Hansjørgen Clausen. I næstsidste runde vandt Hansjørgen over Henning Staugaard, der ellers selv scorede en vinderscore, men måtte nøjes med 2.-pladsen med 6 af 7.

(foto) Erik Holm Petersen (th.) modtager sin velfortjente vinderpræmie af Hansjørgen Clausen, der selv satte sig tungt på 1.-pladsen i Basis 2