KOMMENDE TURNERINGER/iNDBYDELSER/TILMELDING

Enkeltmandsturneringer

_________________________________

03.06.2021

Sønderborg Online Forårsturnering 2021

SPORTMANSHIP

Johhny og Jonas, der havde taget 1.- og 2.-pladsen inden sidste runde, gjorde deres pligt, idet begge vandt i sidste runde. Dermed blandede de sig mindst muligt i de øvrige placeringer.

Sønderborg online forårsturnering 2021 er slut. Johnny S. Andersen, Alssund, vandt med suveræne 7 point af 7, og juniorspiller Jonas B. Clausen, Alssund, der deltog i sin første turnering med betænkningstid over 25 min/parti, indtog en fornem 2.-plads med 5½ point. 

Flere af deltagerne har givet udtryk for, at arrangementet var godt, og jeg tror godt, jeg kan love, at vi vil byde på nye muligheder for at spille skak online. Hold øje med denne hjemmeside og DSU's turneringsindbydelser til efteråret! 

...

For mange af os 'garvede' spillere giver det problemer at spille online. Men tingene blev sat i relief, da turneringsvinder Johhny på vores klubs generalforsamling fik lejlighed til at sige, at for ham gælder det, at han skal vænne sig til at spille skak på bræt mod en modstander, der sidder overfor ham. - Det bliver spændende at se Jonas i nærskak.

Johhny (th.) får overrakt den udlovede flaske Sønderborg Vin af formanden.

_________________________________________________________________________________________________________

AFSLUTTEDE TURNERINGER

Enkeltmandsturneringer